Garaažist toaks...Garage Makeover...

Thursday, March 7, 2013

Täna on mu uksed teile virtuaalselt avatud - väga koledast garaažist sai armas tuba. Esialgsete plaanide kohaselt pidi kolme lambi alla tulema pikk laud ja laia voodi asemele diivan, aga kui pisipojaga koju naasesime, sai praktilistel kaalutlustel sellest hoopiski teistsugune tuba. Ja ma ei teagi, kas tahan oma endisesse magamistuppa tagasi kolida - vaade aknast on metsale ja hommikupäikesele ja loodan, et kunagi kaunistab aia äärt mairoosi hekk - ja kui siis suvel ärgates ukse lahti teen...ah....  


Mulle meeldib, kui sisustusblogides ja - ajakirjades on viited ka sisustuselementide päritolule - niiet püüan ka ise vihjeid anda.
Korvhälli lasin juba oma teise lapse jaoks teha Nõmme korvipoel.   Väga mõnus ja praktiline lapse esimesel 3-4 elukuul ja kindlasti ese, mille hoian alles oma lastelaste jaoks.
Voodiseeliku õmblesin ise. Valged pildiraamid värvisin akrüülvärvidega. Värvitu kummuti värvisin kollaseks Bloomi kookosvärviga. Paljud asjad (nt voodikate, mängurong, heegeldatud kardin, sinise kattega tool jm) on taaskasutusest. Laualamp, hõbedase raamiga pilt, lillepott ämmalt. Heegeldatud linikud emalt.
Kui arvasin, et tahan hästi valget kodu, siis nüüd käsi kohe kipub asju värviliseks pintseldama. Värvid on nii ahvatlevad ja ilusad ja mu plaan maalimiskursused pensionipõlve kirsiks jätta, on hakanud kõikuma:-)
Värvilist nädalalõppu!

11 comments:

Helene Wait said...

Nii väga ilus!!! See mõnus helgus ja valgus, helesinine magamistoas tundub ka kuidagi eriti õige (meil on ka see värvigamma :-)) ja siis need imearmsad värvilised detailid! Väga lahe- nii palju inspiratsiooni ühes postituses! 5+

Marmelaad said...

väga head värvid + stiilne!


p.s.aga kus nüüd autot hoitakse? uuemas garaažis :))

Miret said...

Aitäh, Inglitalu ja Marmelaad!
Oi, auto ei mahtunudki kunagi garaazi, kuna seal olid sellised kila-kola asjad:-) Õnneks auto kuidagi muudatuse pärast ei kannata...

Maarja said...

Imeilus! Ma ausalt öeldes ei mäletagi, mis või kus see garaaž teil asus. Ju siis polnud sel õiget otstarvet algusest peale. Aga nüüd küll! Millal virtuaalse asemel reaalset külaskäiku plaanima võib hakata? ;-)

Kairi Kaarlaid said...

Imeilus!
Aga kust on pärit rong ja 3 laelampi?

Miret said...

Maarja, kirjutan Sulle meilile.
Kairi - rong on Telliskivi kirbukalt ja lambid Tallinna Kaubamajast.

Polkovnik (Kadri) said...

Lõpuks ometi valmis! Mõnus-mõnus-mõnus. Ja mis puutub dilemasse valge vs värvid, siis ka selles osas oleme taas samas olukorras :)
Valge ahju kõrvale tulema pidanud heleda laudpõranda asemel on hoopis rustikaalne tamm ja nurgas uhkeldab punane nõudekapp ... Kui asi on lihtsalt nii õige tundega, siis ei saa ju seda eirata mingi idee fixi pärast.

Helena (Jenniplika) said...

Uhh, kui ilus!
A ma päriks hoopis, et kust on see valge raamatu-vitriinkapp pärit?

Miret said...

Proua Polkovnik - me oleme nii samal lainel ja kui otsisid puhvetit, tegelesin täpselt sama otsinguga. Ja punast nõdekappi tahaks küll väga näha!
Helena, tegin otsingutööd kõigepealt Eestis, aga siit ei leidnud või oli meeletult kallis - ja siis lõpuks tellisin ikkagi Soome Ikeast. Toomiseteenuse võtsin Tinkost.

Kadri said...

Väga ilus tervik!

Anonymous said...

Nii ilus ja helge :)
ja nii tore, et sa jälle postitad siin blogis. Selliseid helged postitused teevad päeva ilusaks.
Kõike head ja kaunist kevadet sulle !