Suvi 2015 (1)...Summer in Denmark....

Saturday, January 30, 2016

Meie traditsiooniline suvi Mön'i saarel Taanis. Seekord võtsime ka noore koera kaasa. Ta pidas laevasõidu ja pika autosõidu hästi vastu ja oli saarel üliõnnelik - sai ujuda ja "jänesejahti" pidada.  
Naabrite suvilad. Harilikult suurem osa suvest üüritakse omanike poolt tühjana seisev suvekodu turistidele. Soovitan kõigil, kes plaanivad Taani reisima minna, ka seda võimalust kasutada. Nii saate osa "taanlaste" elust - meie kõrvalmajas elas nädalakese üks saksa perekond - lapsed käisid meie lastega mängimas, keeleoskus ei olnud takistuseks, et ühiseid mänge leida. 
See majake oli 2014 a. suvel müügis. Nüüd aga toimetas seal juba uus pere. Üks minu lemmikutest "meie kandi" majadest - usun, et see on aastaringseks elamiseks sobilik. 
Nagu lillhernes, aga palju suurem ja võimsam. Kasvas absoluutselt igal pool. 
See on all mere ääres ühe naabri paradiis. Väikeste kivikestega on vooderdatud kogu aed ja detailid. Naaber on 70+ juuksur. Kui tal sõpra külas ei ole, siis kutsub alati enda juurde ja näitab aeda. 
Jalutuskäigul söön palju kirsse - juuli lõpuks on need valmis ja mere ääres on neid palju. Unistan, et kunagi ehk saan sinna minna kevadel, kui kirsid õitsevad - see võib väga ilus olla! Leeder kasvab seal nagu umbrohi - tõin Eestisse ka ühe põõsakese kaasa...

No comments: