Nädalavahetusel tegin selle aasta esimese rabarberikoogi. Oma aia esimesed rabarberid on nagu delikatess...koogimenüü on nüüd mitmeks nädalavahetuseks teada...
Hiljem, kui varred puistuvad ja ei ole enam nii mahlased, imetlen rabarberi suure lehe ilu - need on suursuguselt dekoratiivsed.
And cowslips - the natural herbs - good for salads and to make tee...Käisime ka nurmenukke korjamas - mõtlesin, et panen need salati sisse, aga kahju hakkas, vaasis on nad ka väga ilusad. Praegu nii isutab nurmenukutee järele - peab veel korra korjama minema ja siis sellel eesmärgil, et need kuivatada ja hiljem teena nautida.
Weekend was warm and full of sunshine and good thoughts...
Alati võiks selline mõnus soe ilm olla. Piisab vaid paitavast päikesest - ja süda ongi positiivseid mõtteid ja tundeid täis.
Enjoyable moments for the week!
Rõõmsaid eirilisi hetki teile sellesse nädalasse!
7 comments:
:) meilgi oli nurmenukune rabarberikoogine pühapäeva, me korjasime nurmenukke kohe suure peotäie, nii et sai neid ka kuivama pandud
Gerly, nii vahva, et meil ongi samad rajad ja tegemised!
:=) Tervitused, ka siinpool on esimesed nurmenukud rõõmsalt vaasis ja ema juures väliköögis aukartusega looduse suurt valgus-sümfooniat jälgides esimene rabarberikook söödud. Soe aeg on imeline!
Mina tegin ka eile oma esimese rabarberikoogi. Kahjuks küll poe rabarberitest, aga maitses sellegi poolest hästi. Ma nii ootasin seda esimest kooki :)
Täna tuli naabrimees maalt ja tõi hiiglasliku kotitäie rabarbereid!
Kooki pluss lisakilosid on oodata:)
Mina pistan vanemad/puisemad rabarberid vaasi, mulle hirmsati rabarberi lehed meeldivad, ega vartele seal vees jälle ei meeldi mõne päevaga tõmbuvad krussi :)
Päikselist nädalat!
Kuulge, me peame blogijate rabarberikoogi söömise peo korraldama! Nii huvitav on jälgida, millised paralleelid keegi tõmbab. Mul on rabarber aias ainus eelmiste elanike pärand - ainuke, aga see eest võimas. Nädalavahetusel läheb siis kõigil jälle küpsetamiseks...
Minul ei ole rabarberit aias. Ämm Põlvast tõi kimbu ja plaanisin Anni Arro rabarberimaiust valmistada, vahekoor ja õik muu vajalik ostetud, aga nüüd olen poole rabarberist juba paljalt nahka pistnud.. mm, nii hea värske!
Nii et ma tuleks kooki sööma küll, kui keegi kutsuks ;)
Post a Comment